Nem értitek, mi? Szóval az úgy volt, hogy Ábel hellzéndzsölszt játszott, mi meg főztünk. Itt egy kép, hogy elhigyjétek:
Anita anyukája - hála istennek - előfőzte a pacalt, úgyhogy nem kellett megküzdenünk az illatokkal. Bő (2 kg) hagymát fonnyasztottam a bográcsban, aztán ittam egy Pilsnert. Így került rá a köröm, ami egyáltalán nem volt rossz ötlet. Nézzétek csak:
A pörkölődés után pirospaprika, fokhagyma, kis TV paprika and paradicsom. Aztán, amikor megmihálylott a köröm, jött a pacal. És aztán só, bors, csípőspaprika, no meg még két és fél óra bőséges pálinkával, ami, ugye, kibírható. Azért ez nem jár sok gondolkodással, ismerjük el. Persze volt 2-3 ember, aki pacalt soha még, de most örök hűséget fogadtak a bensőnek, szépen. Kaptok még egy fényképet, hogy ne finnyáskodjatok.