A hírek szerint jónak ígérkezik A nagy étteremalakítás Giannival ma este a VIASAT3-on, én terveim szerint egy sült kacsacombbal a jobb kezemben, - gyújtós a balban -, meg egy pohár vörösbor társaságában nézem majd.
A tévézési szokásaim megvitatása után térjünk rá a lényegre: hogyan készül a saját fejlesztésű, cheddar-os tortellini? Itt-ott lehet vételezni a Barilla által gyártott, száraz Tortelloni con Prosciutto Crudo-t, egy zacsek két bő, vagy három szűk adaghoz elég. Ha már a boltban vagyunk, akkor vegyünk 2 deci főzőtejszínt, meg 15 deka cheddart. Elkészítés: menjünk haza és reszeljük le a sajtot. Amíg a tészta fő (11-12 perc), a sajtot felolvasztjuk a tejszínben, és kevés sót, borsot adunk hozzá. A kész tortellonit beleborítjuk a mártásba, összeforgatjuk és valami zöld biszbasszal díszítve tálaljuk. Könnyű, mi?