Meg persze magában. Nászajándékos dobozban még mindig lehet kincseket találni, kellemes nejem kollégáitól egész fűszerarzenált kaptunk, meg egy üveg marokkói argan-olajat. Ezt használtam tehát én.
A saláta önmagában nem nagy kunszt: felszeletelem a paprikát, paradicsomot, kis erőspaprikát, jégsalátát, füstölt sajtot, ementálit, lilahagymát. Apróra vágott petrezselymet adok hozzá, majd jöhet a végtelen egyszerűségében is oly csodás öntet. Bő fél deci argan-olajba egy fél lime-ot csavarok, és csipetnyi édesköményes tengeri sóval ízesítem. Egy kis habverővel homogén állagúvá keverem és mehet a zöldségekre. Ezt az olajat diós ízűnek jellemzi a forgalmazó, ennek ellenére nekem a pörkölt napraforgómag ugrott be elsőnek.
Mint a címben jeleztem, nagyon kellemes sült húsokhoz, de egy ropogós bagett-csücsökkel is isteni (jó bagettet a Príma Péknél lehet kapni).