Mitfőzzekmamagamnak

Praktikus és könnyen érthető receptek, klasszikus alapok és némi furfang elegyítésével.

Friss topikok

  • liscsim: Rendben van ez, de mindenkinek ajánlom, hogy a fűszerkeverékek helyett próbáljátok a valódi fűszer... (2010.10.29. 21:37) Penne Rizike
  • johnessss: konyhafonok.blog.hu (2010.09.17. 11:51) Főzés helyett koncertezünk
  • kat89: Ejh, de jó lenne ilyeneket enni... mondjuk nem panaszkodom a legalább 10 féle salátával amit soksz... (2009.03.20. 17:28) Tortelloni + cheddar
  • kcu: Így igaz, Kati kiválóan vágja a működési elvet! Ezt a névlistát meg fogom oldani, jó ötlet, köszi! (2009.02.03. 15:44) Cserepes
  • nalim: ez jól hangzik, hétvégén megcsinálom (2009.01.08. 18:01) Márványos-brokkolis gnocchi

Címkék

arabbiata (1) argan (1) articsóka (2) bab (1) bacon (3) bazsalikom (1) befőzés (1) besamel (1) bogrács (1) bolognai (1) bor (4) borsó (1) brokkoli (1) bruschetta (3) capelletti (1) cheddar (1) csili (3) csípős (4) csirke (2) csülök (1) disznó (1) eger (1) előétel (1) foci (1) fokhagyma (3) főzelék (1) főzés (1) fröccs (2) fűszer (1) gál (1) gesztenye (1) gnocchi (1) gomba (1) grill (1) gyömbér (1) hagyma (2) hellókarácsony (2) hús (3) ital (1) játék (2) kagyló (1) kaló (1) karaj (2) kaviár (1) kocsonya (1) krém (1) krumpli (2) lángos (2) lasagne (1) lazac (3) leves (3) makaróni (1) marhalábszár (1) mártás (2) márványsajt (1) mascarpone (1) nyeremény (2) olaj (1) oliva (1) orsolya (1) pác (1) paradicsom (4) penne (3) pirítós (1) ragu (1) recept (2) rozmaring (1) sajt (2) saláta (4) salsa (1) scampi (1) sertés (1) simon (1) sonka (1) sör (1) spaghetti (1) spárga (1) steak (1) sült (2) szűzpecsenye (1) tejföl (1) tészta (12) tonhal (1) tortelloni (1) tortilla (1) vad (1) vargánya (1) villány (1) zene (1) zöldbab (2) zöldség (1) Címkefelhő

Tortelloni + cheddar

2009.03.06. 12:06 - kcu

Címkék: tészta tortelloni cheddar

A hírek szerint jónak ígérkezik A nagy étteremalakítás Giannival ma este a VIASAT3-on, én terveim szerint egy sült kacsacombbal a jobb kezemben, - gyújtós a balban -, meg egy pohár vörösbor társaságában nézem majd.

A tévézési szokásaim megvitatása után térjünk rá a lényegre: hogyan készül a saját fejlesztésű, cheddar-os tortellini? Itt-ott lehet vételezni a Barilla által gyártott, száraz Tortelloni con Prosciutto Crudo-t, egy zacsek két bő, vagy három szűk adaghoz elég. Ha már a boltban vagyunk, akkor vegyünk 2 deci főzőtejszínt, meg 15 deka cheddart. Elkészítés: menjünk haza és reszeljük le a sajtot. Amíg a tészta fő (11-12 perc), a sajtot felolvasztjuk a tejszínben, és kevés sót, borsot adunk hozzá. A kész tortellonit beleborítjuk a mártásba, összeforgatjuk és valami zöld biszbasszal díszítve tálaljuk. Könnyű, mi?

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzek.blog.hu/api/trackback/id/tr96985095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltan Baranyai · http://mindennapibetevo.blog.hu 2009.03.06. 14:33:31

Érdekes lesz a műsor, biztosan megnézem majd. Kíváncsi vagyok, hogy a személyzetnek miket mondanak a szolgáltatásról.

Fluent 2009.03.06. 14:48:14

JÓ LESZ AZ TORTELLININEK

Fluent 2009.03.06. 14:48:48

AZ INDEX CÍMLAPON ELÍRTÁK bocs acapsért

kcu 2009.03.06. 14:51:39

Mind a két írásmód játszik, hogy mikor, melyik, azt nem vágom. Nézd csak: int.primopiatto.barilla.com/ilmondodellapasta/lapastabarilla/emilianebarilla/htm/index.htm

kat89 2009.03.20. 17:28:13

Ejh, de jó lenne ilyeneket enni... mondjuk nem panaszkodom a legalább 10 féle salátával amit sokszor variálnak a kedves vikingek.. a jóhoz könnyű hozzászokni. De mit tegyen az ember lánya, ha ilyen jókat olvas, és még fél óra van a vacsoráig?