Mitfőzzekmamagamnak

Praktikus és könnyen érthető receptek, klasszikus alapok és némi furfang elegyítésével.

Friss topikok

  • liscsim: Rendben van ez, de mindenkinek ajánlom, hogy a fűszerkeverékek helyett próbáljátok a valódi fűszer... (2010.10.29. 21:37) Penne Rizike
  • johnessss: konyhafonok.blog.hu (2010.09.17. 11:51) Főzés helyett koncertezünk
  • kat89: Ejh, de jó lenne ilyeneket enni... mondjuk nem panaszkodom a legalább 10 féle salátával amit soksz... (2009.03.20. 17:28) Tortelloni + cheddar
  • kcu: Így igaz, Kati kiválóan vágja a működési elvet! Ezt a névlistát meg fogom oldani, jó ötlet, köszi! (2009.02.03. 15:44) Cserepes
  • nalim: ez jól hangzik, hétvégén megcsinálom (2009.01.08. 18:01) Márványos-brokkolis gnocchi

Címkék

arabbiata (1) argan (1) articsóka (2) bab (1) bacon (3) bazsalikom (1) befőzés (1) besamel (1) bogrács (1) bolognai (1) bor (4) borsó (1) brokkoli (1) bruschetta (3) capelletti (1) cheddar (1) csili (3) csípős (4) csirke (2) csülök (1) disznó (1) eger (1) előétel (1) foci (1) fokhagyma (3) főzelék (1) főzés (1) fröccs (2) fűszer (1) gál (1) gesztenye (1) gnocchi (1) gomba (1) grill (1) gyömbér (1) hagyma (2) hellókarácsony (2) hús (3) ital (1) játék (2) kagyló (1) kaló (1) karaj (2) kaviár (1) kocsonya (1) krém (1) krumpli (2) lángos (2) lasagne (1) lazac (3) leves (3) makaróni (1) marhalábszár (1) mártás (2) márványsajt (1) mascarpone (1) nyeremény (2) olaj (1) oliva (1) orsolya (1) pác (1) paradicsom (4) penne (3) pirítós (1) ragu (1) recept (2) rozmaring (1) sajt (2) saláta (4) salsa (1) scampi (1) sertés (1) simon (1) sonka (1) sör (1) spaghetti (1) spárga (1) steak (1) sült (2) szűzpecsenye (1) tejföl (1) tészta (12) tonhal (1) tortelloni (1) tortilla (1) vad (1) vargánya (1) villány (1) zene (1) zöldbab (2) zöldség (1) Címkefelhő

Grillin'

2008.06.23. 10:30 - kcu

Címkék: hús grill

Tulajdonképpen nem mihálylottunk meg csütörtökön, mégsem került ide másnap a fotó, de most pótlom izibe. Három iskola találkozott a rácson: csirke, csontos karaj és csontos tarja. Az egyik kép jobb oldalán egy nyúl látható, de azt nem sütöttük meg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitfozzek.blog.hu/api/trackback/id/tr74534728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papa 2008.06.23. 12:04:44

Dear KCU!

Akkor most mi a konkluzió? Melyik lett alegjobb? Mit ajánlasz melyiket sütögessük?

Csirkét, karajt, tarját esetleg a nyulat? :-)

kcu 2008.06.23. 12:26:13

A hús ízét tekintve a tarja viszi a pálmát, a karaj kicsit szárazabb, a csirke pedig a női hölgyek örömére szolgálhat, miután az a legkönnyebb.

Kazimír 2008.06.23. 12:48:50

Grillre tarja, egyértelmű. Viszont csont nélkül.. :-)

fynndafrail 2008.06.23. 13:37:50

Lehet hogy rosszul látom, de nekem olybá tűnik, hogy elégtelen hőfokon, megpucolatlan rácson megfőzted a kaját sütés helyett :-)))

Jó étvágyat :-)

kcu 2008.06.23. 13:57:49

Igen fynn, rosszul látod:)

ildsisy 2008.06.24. 07:35:54

Na,ez a blog fogamra való!:)